TEL: +32 3 605 96 17  |   CONTACTEER ONS

0artikel (en)

Je hebt geen artikelen in je winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Disclaimer

Papello is een merk van Publibytes bvba. Als we spreken over Papello, dan gaat het dus ook over het bedrijf Publibytes. Papello verleent u hierbij toegang tot de website papello.be en de online editor die u de mogelijkheid geeft om drukwerkproducten online te maken en aan te kopen. Papello behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid


Papello spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met papello.be.

Auteursrechten


Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende ontwerpen op de site papello.be liggen bij Publibytes. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van papello.be, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.