Product was successfully added to your shopping cart.

Levering drukwerk

Je kan kaarten en accessoires zelf afhalen in onze drukkerij (Brasschaat) of je kan het laten verzenden. We verzenden binnen België en Nederland, maar ook andere landen is geen probleem. Heb je een bestelling geplaatst met een waarde hoger dan €50,-, dan is de verzending binnen België en Nederland trouwens gratis. Onder de 50 euro betaal je slechts 5,95 euro.

Wil je jullie bestelling naar een adres in België laten verzenden, dan wordt het drukwerk als Bpack-pakket via Bpost verzonden. Je kan je pakket op een privé-adres of bedrijf laten leveren, maar ook in een postpunt of in een pakjesautomaat. Voordeel van een postpunt of pakjesautomaat is dat je niet thuis hoeft te wachten tot de postbode is langs geweest, maar dat je het pakket kan gaan afhalen wanneer het jou het beste uitkomt. Via een sms-bericht of mail word je verwittigd als het pakket klaar ligt. Ander voordeel van een postpunt is dat de openingstijden vaak langer zijn dan die van een normaal postkantoor. Vaak zijn het krantenwinkels of supermarkten waar je tot 18u of soms 20u terecht kan. Een pakjesautomaat is 24u/24u en 7 op 7 bereikbaar. Bpost kan sinds kort ook leveren op zaterdag, al is dit niet voor 100% gegarandeerd. Als je bestelling verzonden is, dan ontvang je van ons een bevestiging via mail met daarin de traceercode van je pakket.

Wil je je bestelling laten leveren op een adres in Nederland, dan gebeurt de verzending via PostNL. De leveringstermijnen zijn net dezelfde voor Nederland als voor België: doorgaans wordt het pakket de volgende werkdag na verzending geleverd, ook op zaterdag. Verzenden in het weekend is helaas niet mogelijk, de eerst volgende werkdag dat we kunnen verzenden is maandag. Uiteraard is je pakket ook traceerbaar via de website van PostNL. Na verzending ontvang je van ons via mail deze traceercode.